MENU (1)

Fifi - Hana (Lyrics)

Kerkush si ti s’ma ka dashte shpirtin
Kerkush si ti s’ka pas frike qe muj mu largu
Kerkush si ti s’ma ka ndreq tripin
Kerkush si ti mu kurre n’gjume s’me ka perkund


Fifi - Hana (Lyrics)

Kerkush si ti s’ma ka dashte shpirtin
Kerkush si ti s’ka pas frike qe muj mu largu
Kerkush si ti s’ma ka ndreq tripin
Kerkush si ti mu kurre n’gjume s’me ka perkund

Mbama
Doren kapma
Zemren ama

Ref:
Zoti mu m’ka pa ty te une t’ka pru
Pasha jeten
Du krejt jeten


Me kon jeta jeme ..

Zoti mu m’ka rujt ty me t’u dorezu
Pasha jeten
Une krejt jeten
Hanes ka m’i shkru
Per ty e muuu..

Strofe2:

A ki mem dashte edhe kur t’boj nervoz
Dej t’plakum t’bohem me skleroz
A ki mem dashte dhe kur ka me t’i permend
Krejt gabimet njo ka njo une ty me rendA ki mem dashte e mem kuptu
Kur kaj qe e kom tepru
A mundesh qatehere avash me ardh mem kap e mem perqaf ..

Mbama
Doren kapma
Zemren ama

Ref:
Zoti mu m’ka pa ty te une t’ka pru
Pasha jeten
Du krejt jeten
Me kon jeta jeme ..Zoti mu m’ka rujt ty me t’u dorezu
Pasha jeten
Une krejt jeten
Hanes ka m’i shkru
Per ty e muuu..